Workshop - American Smooth

Information

Nivå
Öppen för alla
Ålder
Vuxen 16+
Lärare
Tobias Wallin
Startdatum
18 december 2024
Dag och tid
Onsdag 18:00-21:00
Antal tillfällen
1 st
Plats
Kulturama danssalar
Virkesvägen 21
Nummer
68068
Avgift
395 kr
Workshop American Smooth. Har ni någonsin velat sväva runt som Fred Astaire och Ginger Rogers? Då är den här workshopen nånting för er!

Om kursen

Under tre timmar kommer vi att lägga en härlig och rolig koreografi i American Smooth, en dans som baseras på standarddanserna men med en öppen hållning och frihet att bryta ramar och öppna sig i stora svepande linjer. En väldigt flytande, vacker och teatralisk dansstil.
 
Fokus på den här klassen ligger på koreografi och vi kommer se till att utmana er ordentligt.
 
Anmälan endast med partner.

Medtag stadig sko - ej gummisulor.

KURSLÄRARE

Helena Fransson och Tobias Wallin.

Helena är professionell dansare och pedagog. Hon är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Helena har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance. Hon har examen genom United Kingdom Alliance/Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) och Svenska Danssportförbundet (DSF). Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund.

Tobias är professionell dansare och pedagog. Han är flerfaldig svensk mästare i standarddans och 10-dans - både som amatör och professionell. Tobias har under flera år deltagit i TV4:s Let´s Dance (finalist med Laila Bagge och med Claudia Galli). Han har examen genom United Kingdom Alliance och Svenska Danspedagogers riksförbund (SDR) Medlem av Svenska Danspedagogers riksförbund.

UTVECKLINGSMÖJLIGHETER 

På Kulturama finns kurser i Latin & Standard/10-dans upp till avancerad nivå. På måndagar finns även träningsformen latin fitness som erbjuder svettig och rolig träning samtidigt som man övar steg från de latin amerikanska danserna inom 10-dansen.

En del av studieförbundet Medborgarskolan

Se våra studerande uppträda live!

Kommande evenemang